Labyad blinkt uit tijdens officieuze debuut Varela

Reacties

Ajax heeft maandagmiddag PEC Zwolle verslagen tijdens een besloten oefenwedstrijd op De Toekomst. Zakaria Labyad was met drie doelpunten de grote uitblinker aan de kant van de Amsterdammers.

Labyad blinkt uit tijdens officieuze debuut Varela

Bruno Varela maakte zijn officieuze debuut bij Ajax. De 24-jarige doelman kwam vorige maand op huurbasis over van Benfica. Hij zag Dani de Wit de score in de achtste minuut openen op aangeven van Noa Lang. Labyad maakte er na een half uur 2-0 van na voorbereidend werk van Lassina Traoré.

In de 65ste minuut maakte Labyad zijn tweede doelpunt van de middag en een kwartier voor tijd zorgde Sepp van den Berg met een kopbal voor 3-1. Kort daarvoor had Varela Zwolle nog van een doelpunt gehouden. Het slotakkoord was voor Labyad, die negen minuten voor tijd zijn hattrick voltooide.

Aan de kant van Ajax speelden naast Labyad en Varela ook Perr Schuurs, Daley Sinkgraven en Joël Veltman de hele wedstrijd. Zaterdag gaat de ploeg van trainer Erik ten Hag op bezoek bij Heracles Almelo, terwijl PEC Zwolle - dat onder leiding van trainer Jaap Stam zijn laatste drie duels won - een uitwedstrijd tegen SC Heerenveen wacht.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.