Laatste Ten Hag-nieuweling aangenaam verrast door Ronaldo

Reacties

Martín Dúbravka was de laatste aanwinst die manager Erik ten Hag afgelopen zomer verwelkomde op Old Trafford. De Slowaakse doelman zag in de kleedkamer van Manchester United dat de grote sterren zich ook gewoon kunnen gedragen.

Laatste Ten Hag-nieuweling aangenaam verrast door Ronaldo
© Pro Shots

Met de komst van Dúbravka was de selectie op de laatste dag van het zomerse transfervenster rond. Manchester United is van een andere grootte dan Newcastle United, die club die hij op huurbasis achter zich liet.

Dat ondervond Dúbravka aan den lijve. 'Ik moet het hotel uit via de achteruitgang, langs de plaats waar de afvalbakken staan. Overal stonden paparazzi klaar om elke beweging vast te leggen. Er was toen nog niets officieel', vertelde hij tegen het Slowaakse Sport.

Nadat de huurdeal rond was gekomen, kon Dúbravka zich zonder geheimzinnigheid melden in de kleedkamer van United. 'Ik was echt opgewonden om daar te zijn met zulke sterren', aldus de doelman. 'Ik moet zeggen dat ik aangenaam verrast werd, omdat ze mij zeer vriendelijke verwelkomden. Iedereen. Het was zeer positief dat zulke grote sterren zich heel normaal gedragen, net als ieder ander.'

Cristiano Ronaldo is een van de spelers met wie hij het meest contact heeft. 'Hij was meteen geïnteresseerd in mij. Hij begon het gesprek. Dat wilde ik niet, want ik wilde niet een fan lijken en direct naar hem toe te gaan. Het was zeer prettig om met hem over van alles te praten.'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.