La Liga roept hulp in van liplezer na Engels onderonsje in Madrid

Reacties

De organisatie van La Liga, de hoogste voetbalcompetitie van Spanje, heeft een externe liplezer in de arm genomen om te onderzoeken wat Real Madrid-speler Jude Bellingham donderdagavond heeft gezegd tegen zijn landgenoot Mason Greenwood.

La Liga roept hulp in van liplezer na Engels onderonsje in Madrid
© Pro Shots
Getafe
Getafe
0 - 2
Real Madrid
Real Madrid

Getafe heeft een klacht ingediend na afloop van de Madrileense stadsderby, zo heeft La Liga verklaard. 'Getafe heeft de klacht gisteren neergelegd bij de wedstrijdleiding van La Liga. La Liga, zoals het in dit soort gevallen altijd doet, heeft een expert in liplezen aangenomen om te onderzoeken of er met zekerheid gesteld kan worden wat er is gezegd.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

The Athletic heeft geprobeerd de beide clubs te benaderen voor commentaar, maar dat leverde niets op. Het sterke vermoeden bestaat dat Bellingham Greenwood het woord 'rapist', ofwel 'verkrachter' toebeet. Greenwood heeft recent terechtgestaan voor poging tot verkrachting en voor mishandeling, maar het kwam niet tot een veroordeling.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.