Kuijt trefzeker in heerlijk duel tussen legendes Liverpool en Bayern

Liverpool Legends en Bayern München Legends hebben zaterdag in een spectaculaire benefietwedstrijd met 5-5 gelijkgespeeld. Dirk Kuijt liet zich op een volgepakt Anfield met een doelpunt gelden voor de thuisploeg.

Om geld op te halen voor de Liverpool Foundation waren oud-topvoetballers massaal bereid om de kicksen weer even aan te trekken. Kuijt had een basisplaats bij Liverpool, terwijl sterren als Zé Roberto, Giovane Elber en Luca Toni in actie kwamen voor de Duitsers, waar ook Roy Makaay startte. Kuijt kopte al vroeg in de wedstrijd de 1-0 tegen de touwen.

Michael Owen en Robbie Fowler brachten de stand naar 3-0, waarna Bayern het duel omdraaide en via Luca Toni, Alexander Zickler en Paulo Sérgio werd het nog voor rust 3-4, voordat Fowler er 4-4 van maakte. Xabi Alonso, die voor beide teams minuten maakte, zette Bayern op 5-4, Bjørn Tore Kvarme bepaalde de eindstand op 5-5.