Kuijt krijgt de beschikking over voormalig Barça-speler met Eredivisie-ervaring

Reacties

Dirk Kuijt krijgt bij Beerschot de beschikking over Mike van Beijnen. De proefperiode van de 24-jarige vleugelverdediger wordt omgezet in een vaste verbintenis.

Kuijt krijgt de beschikking over voormalig Barça-speler met Eredivisie-ervaring

Van Beijnen is de eerste aanwinst van Kuijt in Belgische dienst. De verdediger stond achtereenvolgens onder contract bij Barcelona, Gençlerbirligi, Fortuna Sittard, FC Den Bosch en FC Emmen. Dat laatste avontuur was een kort leven beschoren. Van Beijnen tekende vorig jaar juli een contract bij Emmen, maar dat werd nog dezelfde maand ontbonden.

'Daar boterde het niet', zegt de aanwinst van Beerschot op het digitale thuis. 'Via Gyorgy Csepregi (technisch directeur, red.) kwam de kans om mee te trainen bij Beerschot en ik voelde mij meteen thuis. Ik ben heel erg warm opgevangen door de groep. En dat gevoel dat ik hier op mijn plek zit, is nooit meer weggegaan. Daarom dat ik ook heel erg graag hier wilde tekenen na mijn testperiode.'

Dat is inmiddels gebeurd. Van Beijnen heeft in Antwerpen zijn handtekening gezet onder een contract tot het einde van het lopende seizoen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.