Kuijt en Janmaat hebben tweede aanwinst bij ADO binnen

Reacties

ADO Den Haag heeft zich versterkt met Daryl Werker. De 28-jarige verdediger is na Max de Waal de tweede aanwinst op weg naar het nieuwe seizoen.

Kuijt en Janmaat hebben tweede aanwinst bij ADO binnen
© ADO Den Haag/Angelo Blankespoor

Werker komt transfervrij over van Roda JC Kerkrade. Hij speelde meer dan 150 duels voor de Limburgers, waarvan het merendeel in de Keuken Kampioen Divisie. De ervaren kracht gaat nu proberen ADO terug naar de Eredivisie te helpen. Hij heeft een contract tot medio 2024 getekend, met een optie voor een extra seizoen.

Beginnend technisch manager Daryl Janmaat vertelt dat er na het vertrek van Hervé Matthys behoefte was aan een nieuwe verdediger. Volgens de oud-international sluit de komst van Werker, die omschreven wordt als een voetballende verdediger, uitstekend aan op de speelwijze die Dirk Kuijt voor ogen heeft met ADO. Kuijt is in Den Haag begonnen aan zijn eerste klus als hoofdtrainer. Hij kon zondag bij de eerste training al beschikken over de van Ajax gehuurde De Waal.

Voor ADO begint het nieuwe seizoen officieel op 5 augustus. Dan staat bij de start van het nieuwe Keuken Kampioen Divisie-seizoen een uitwedstrijd tegen Heracles Almelo op het programma.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.