Kudus en landgenoten niet bestand tegen ontketende Richarlison

Reacties

Brazilië heeft vrijdagavond op overtuigende wijze een oefenzege geboekt op Ghana. Richarlison was de grote man aan Braziliaanse zijde, hij scoorde tweemaal op aangeven van Neymar. Bij Ghana speelde Mohammed Kudus vanaf het begin, maar wel op het middenveld.

Kudus en landgenoten niet bestand tegen ontketende Richarlison
© Pro Shots
Brazilië
Brazilië
3 - 0
Ghana
Ghana

Kudus greep de laatste weken de hoofdrol bij Ajax, hij scoorde als spits inmiddels in vijf opeenvolgende duels voor de Amsterdammers. Bij het nationale elftal is hij echter gewoon middenvelder, tegen Brazilië viel er weinig eer te behalen. Bij het rustsignaal stond het 3-0 in Le Havre en dat werd ook de eindstand.

Marquinhos opende al in de negende minuut de score met het hoofd, waarna Richarlison de laatste twee goals voor zijn rekening nam. De aanvaller, die na iets meer dan een uur werd afgelost door Antony, maakte zes goals in zijn laatste vijf interlands voor Brazilië en verkeert dus in absolute topvorm richting het WK.

Brazilië speelt in Qatar tegen Servië, Zwitserland en Kameroen, in deze interlandperiode wordt er nog geoefend tegen Tunesië.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.