Kramer heeft half uurtje nodig voor eerste RKC-goal

RKC Waalwijk heeft maandagavond de tweede oefenzege in de voorbereiding op het nieuwe seizoen gewonnen. De amateurs van VVOG waren geen partij voor de Eredivisionist, waar Michiel Kramer met een doelpunt debuteerde: 1-5.

De spits werd vorige week gepresenteerd door RKC, tegen VVOG had Kramer meteen een basisplek. Na een half uur zette hij RKC op voorsprong in Garderen, waar het besloten oefenduel werd afgewerkt. Lennerd Daneels maakte nog voor rust de tweede treffer van RKC. Finn Stokkers en Richard van der Venne (tweemaal) klaarden in de tweede helft de klus.

Naast nieuweling Kramer speelden ook Alexander Büttner en keeper Issam El Maach mee. Voor Jens Odgaard, die op huurbasis terugkeerde naar de Eredivisie, kwam dit duel nog te vroeg.