Kraay jr. dolt met Branthwaite: 'Je geboorteplaats? Sorry!'

Reacties

Toen Hans Kraay jr. de Engelse stad Carlisle beschreef als 'het einde van de wereld', wist de verslaggever van ESPN niet dat hij de geboorteplaats van Jarrad Branthwaite op de korrel nam.

Kraay jr. dolt met Branthwaite: 'Je geboorteplaats? Sorry!'
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!
PSV
PSV
3 - 1
FC Emmen
FC Emmen

Kraay jr. dacht dat Branthwaite enkel voor Carlisle United gespeeld had. Het leidde tot hilariteit in de catacomben van het Philips Stadion, waar het gesprek tussen de twee woensdag plaatsvond. 

'Je hebt niet veel gescoord in je carriére', sprak Kraay tegen de tweevoudig doelpuntenmaker. 'Maar je hebt bij Carlisle United gespeeld. Ik ben daar geweest met Brighton en belde toen naar mijn moeder. Waar ben je, vroeg ze. Ik ben aan het einde van de wereld. Is het een straf om daar te spelen?'

De verdediger van PSV barstte in lachen uit: 'Voor mij niet, het is mijn geboorteplaats.' Onwetend verontschuldigde Kraay zich direct: 'Het is je geboorteplaats? Sorry daarvoor.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.