Koopmeiners moet passen voor training Oranje door fysieke klachten

Reacties

Daags na de oefenzege op Schotland heeft het Nederlands elftal alweer getraind. Zaterdagmiddag kwamen voornamelijk de wisselspelers in actie op de KNVB Campus in Zeist. Teun Koopmeiners moest verstek laten gaan.

Koopmeiners moet passen voor training Oranje door fysieke klachten
© Pro Shots
Nederland
Nederland
4 - 0
Schotland
Schotland

Oranje versloeg vrijdagavond Schotland met overtuigende cijfers. Al was de bondscoach allesbehalve tevreden. Net als de analytici had Ronald Koeman twijfels over het spel van zijn ploeg. Een dag later ging hij weer aan de slag met zijn manschappen.

De basisploeg van Koeman werkte een korte training af. Na de warming-up mocht de ploeg weer naar binnen, waarna wisselspelers van vrijdagavond intensief aan de slag gingen. Tot die groep behoorde ook Koopmeiners, maar hij moest passen.

Koopmeiners hield aan zijn invalbeurt in de Johan Cruijff Arena wat fysieke klachten over. De spelmaker van Atalanta Bergamo werkte daarom een individueel programma af. Hoe ernstig de klachten zijn, moet nog blijken, maar vooralsnog lijkt het duel met Duitsland (dinsdag) niet voor de linkspoot in gevaar te zijn.

Duitsland
Duitsland
2 - 1
Nederland
Nederland
Bekijk hier al onze video's
Meer Europees Kampioenschap
Meer over Europees Kampioenschap
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.