Komst Fábio Silva heeft gevolgen voor PSV'er: 'Belangrijk om te spelen'

Reacties

PSV staat open voor een verhuurperiode van Yorbe Vertessen. Door de komst van Fábio Silva is zijn uitzicht op speelminuten in Eindhoven vertroebeld.

Komst Fábio Silva heeft gevolgen voor PSV'er: 'Belangrijk om te spelen'
© Pro Shots

Vertessen wordt in de wandelgangen gekoppeld aan verschillende Belgische clubs. Onder meer Antwerp FC, Anderlecht en Union St.-Gillis zouden zijn situatie nauwlettend in de gaten houden. De kans bestaat dat de 22-jarige aanvaller in de slotdagen van de winterse transferwindow een tijdelijke transfer maakt. Met Fábio Silva haalde PSV eerder deze week nog aanvallende versterking.

De transfer van de Portugese aanvaller lijkt Vertessen naar de uitgang te duwen. 'Na de komst van Fábio Silva is het belangrijk dat Yorbe minuten gaat maken en gaat spelen. Voor zijn belang, maar ook voor het belang van PSV. Dat is ook met de speler besproken', gaf trainer Ruud van Nistelrooij aan in aanloop naar het thuisduel met Go Ahead Eagles.

Vertessen beschikt bij PSV over een contract tot medio 2025. In 73 wedstrijden voor de nummer drie van de Eredivisie kwam hij tot dertien doelpunten en acht assists.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.