Komische misser Vázquez deert Real Madrid niet

Reacties

Real Madrid heeft zonder al te veel problemen de halve finale van het Copa del Rey-toernooi bereikt. Na de eerdere 4-2 zege op Girona werd ook in Catalonië gewonnen.

Komische misser Vázquez deert Real Madrid niet
Girona
Girona
1 - 3
Real Madrid
Real Madrid

Karim Benzema nam Real Madrid bij de hand in het uitduel. De Franse spits maakte twee goals in de eerste helft. De eerste na kort tikwerk met Dani Carvajal, de tweede schoot Benzema strak via de paal binnen.

Met de twee uitgoals was het tweeluik wel beslist en dat kwam Lucas Vázquez goed uit. De aanvaller verzuimde na ruim een uur de 0-3 op het scorebord te zetten, voor open doel schoot hij op de paal. Zijn blunder kwam Real Madrid niet duur te staan, hoewel Girona enkele minuten na dat moment de aansluitingstreffer produceerde. Pedro Porro verschalkte Keylor Navas.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Het sprankje hoop dat Girona van de 1-2 kreeg werd snel weggeblazen door Marcos Llorente, die de ruimte vond op de rand van de zestien en met een tegendraads schot de vierde treffer van de avond maakte.

Het deelnemersveld in de halve finales van het Spaanse bekertoernooi is sterk. Valencia, Barcelona en Real Betis plaatsten zich eerder al voor de halve eindstrijd. Vrijdag worden de teams aan elkaar gekoppeld tijdens de loting, de wedstrijden in de halve finale worden op 6 en 27 februari afgewerkt.

Bekijk hier al onze video's
Meer Real Madrid
Meer over Real Madrid
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.