Komische manier van tijdrekken wordt niet gewaardeerd door tegenstander

Reacties

Het ging er weer pittig aan toe in de Braziliaanse competitie. Botafogo stond in de wedstrijd tegen Fluminense lang op voorsprong en greep alles aan om de zege over de streep te trekken, maar dat viel bij Fluminense niet goed.

Komische manier van tijdrekken wordt niet gewaardeerd door tegenstander
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Bij een 2-3 voorsprong besloot een speler van Botafogo een blessure te veinzen om tijd te rekken. Hij lag buiten het veld, maar een ploeggenoot trok hem daar weer in zodat het spel onderbroken moest worden, wat weer tijdswinst zou betekenen. De doelman van Fluminense greep echter tijdig en droeg hem weer buiten de lijnen.

De manier van tijdrekken doet denken aan Antony. In het duel tussen Ajax en Feyenoord van maart 2022 kreeg de Braziliaan zijn tweede gele kaart omdat hij ha na zijn blessure het veld weer in kwam lopen en door Dusan Tadic naar de grond werd gewerkt om tijd te rekken. Dat werd door Feyenoord niet gewaardeerd.

Botafogo wist de wedstrijd over de streep te trekken en scoorde in blessuretijd zelfs nog een keer. Het werd 2-4.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.