Koeman junior speelt ook komend seizoen in de Keuken Kampioen Divisie

Reacties

Ronald Koeman junior, de keepende zoon van de bondscoach, speelt ook komend seizoen bij Telstar. De doelman heeft zijn aflopende contract met een jaar verlengd.

Koeman junior speelt ook komend seizoen in de Keuken Kampioen Divisie
© Pro Shots

De 28-jarige Koeman staat zo voor zijn derde seizoen bij Telstar. Hij werd binnengehaald als tweede keeper, maar slaagde er al snel in om een basisplaats te veroveren. In het afgelopen seizoen deed Koeman in 33 competitiewedstrijden mee: daarin hield hij elf keer zijn doel schoon.

In gesprek met VI vertelde Koeman in maart nog dat hij hoopte op een stap hogerop. 'Op een dag hoop ik in de Eredivisie te spelen', zei de goalie toen. 'Dat is waar ik voor ga, ja. Als ik daar eerst nog een tussenstapje voor nodig heb is dat prima; voor een keeper ben ik nog jong, ik kan nog wel wat jaren mee. Ik moet het hier bij Telstar laten zien en wie weet wat er dan kan gebeuren, al zou het zeker geen straf zijn om hier te blijven als een volgende stap in de zomer zou uitblijven.'

Die stap blijft dus uit: Koeman blijft in Velsen-Zuid. Telstar kwam afgelopen week eerder een contractverlenging overeen met middenvelder Tom Overtoom en wist zich tevens te versterken met Youssef El Kachati, de topscorer in de Tweede Divisie.

Lees via VI PRO het verhaal van Ronald Koeman junior:

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.