Koeman brengt aangever Dumfries in zijn kracht

ADVERTORIAL – Het is de dag van Ierland tegen Nederland, de dag waarop Oranje in Dublin een grote stap richting deelname aan het EK wil zetten. Eist Denzel Dumfries drie dagen na zijn sterke optreden tegen Griekenland weer een hoofdrol op? Unibet biedt een verhoogde quotering aan voor een assist van de vleugelverdediger.

Koeman brengt aangever Dumfries in zijn kracht
© Pro Shots
Ierland
Ierland
1 - 2
Nederland
Nederland

Mede vanwege zijn twee assists was Dumfries donderdagavond in Eindhoven een van de uitblinkers aan Nederlandse zijde. De keuze van Ronald Koeman voor een speelwijze met drie centrale verdedigers betekende meer aanvallende vrijheid voor de rechtsback. Hoe belangrijk Dumfries kan zijn in de buurt van het doel van de tegenstander, toonde hij in de zeventiende minuut nog maar eens aan. Met zijn hoofd legde hij de bal uit een corner klaar voor Marten de Roon, die de score opende. Zijn tweede assist gaf hij in de 31ste minuut, na goed samenspel met Xavi Simons op de rechterflank. Dumfries zag Cody Gakpo vrijstaan bij de tweede paal en de Liverpool-aanvaller scoorde feilloos uit de voorzet van de verdediger van Internazionale.

Unibet speelt met een speciale odd in op de sterke prestaties van de 27-jarige international in die EK-kwalificatiewedstrijd. Onder de noemer Uniboost Uitblinker is de quotering voor een assist van Dumfries verhoogd naar liefst 6.00. Deze quotering is voor alle Unibet-spelers beschikbaar, zowel nieuwe als bestaande spelers in alle leeftijdscategorieën van 18 jaar en ouder.

Uniboost Uitblinker
Wedstrijd: Ierland – Nederland
Weddenschap: Denzel Dumfries geeft een assist
Odd: 6.00

Tegen Griekenland creëerden alleen Daley Blind en Cody Gakpo meer kansen. Dumfries had meer dan zestig balcontacten in de ruim tachtig minuten die hij speelde en kwam zelf ook nog tot twee doelpogingen.

Log in bij Unibet om de Uniboost Uitblinker te zien. De maximale inzet bij deze actie is 25 euro. Geniet met extra spanning van de interland in Dublin door mee te spelen bij Unibet! Nog geen Unibet-speler? Voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder is er een welkomstactie, met een quotering van 50.00 voor een zege van het Nederlands elftal.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen.

Bekijk hier al onze video's