Koeman beschikt tegen Chelsea weer over Stekelenburg

Reacties

Maarten Stekelenburg keert zaterdag op Stamford Bridge terug in het doel van Everton. Ook voor Oranje-bondscoach Danny Blind is dat goed nieuws.

Koeman beschikt tegen Chelsea weer over Stekelenburg

Stekelenburg moest vorige week tegen West Ham United (2-0) voor het eerst dit seizoen verstek laten gaan bij Everton. Vanwege een voetblessure moest hij zijn plaats onder de lat afstaan aan Joel Robles.

Koeman bevestigde donderdag in de aanloop naar het uitduel met Chelsea dat de Oranje-international helemaal hersteld is van de problemen. 'Hij is terug en heeft deze week het normale programma afgewerkt. Hij is klaar en fit om te spelen.'

Dat betekent ook goed nieuws voor Oranje, waarvan vrijdag de definitieve selectie voor de interlands tegen België en Luxemburg bekend wordt gemaakt. Bondscoach Danny Blind hoeft niet te vrezen dat zijn eerste doelman van de afgelopen twee interlands door fysieke problemen wordt gehinderd.

Koeman zette zijn vraagtekens bij de oproep voor James McCarthy voor Ierland aangezien de middenvelder nog kampt met de naweeën van de vorige interlands. 'Hij is nog niet fit en voor een uitnodiging moet je wel fit zijn. Het is hetzelfde verhaal als de vorige keer', refereerde de Everton-manager aan de eerdere controverse. 'Mijn advies aan McCarthy is om hier te blijven en eerst helemaal fit te worden. Maar de speler beslist.'  

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.