Koç maakt seizoen gewoon af in Jupiler League

Na de zware blessure van Petter Andersson was er toch weer even sprake van dat FC Groningen Serhat Koç al in januari zou willen aantrekken. De achttienjarige aanvaller maakt het seizoen echter gewoon af bij het noodlijdende FC Eindhoven.

Koç maakt seizoen gewoon af in Jupiler League

'Serhat is altijd welkom, maar ik reken erop dat hij pas in de zomer komt', zegt technisch manager Henk Veldmate deze week in Voetbal International. 'Vorige week ontstond in Eindhoven wat onduidelijkheid over de toekomst, maar nu blijkt dat ze in elk geval het seizoen af kunnen maken, is er geen reden voor een eerdere overgang. Wij zullen ook niet meer voor hem gaan betalen dan we overeen zijn gekomen.'

FC Groningen en FC Eindhoven hebben al een akkoord over een transfer van Koç tijdens de komende zomer. De spits vestigde dit seizoen de aandacht op zich door veel te scoren. De teller van Koç staat inmiddels op zestien treffers. Met dat aantal bezet hij de tweede plaats in het topscorersklassement van de Jupiler League achter Sandro Calabro. De aanvaller van VVV-Venlo scoorde tot dusverre achttien keer.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen