KNVB praat nog met PEC over Lodeweges

Reacties

Bondscoach Ronald Koeman heeft nog altijd zijn technische staf voor het Nederlands elftal niet rond. Dwight Lodeweges is de beoogde assistent, maar de KNVB en PEC Zwolle praten nog altijd over de voorwaarden van een tussentijds vertrek.

KNVB praat nog met PEC over Lodeweges

Lodeweges is in Zwolle assistent van trainer John van 't Schip en beschikt over een doorlopend contract. Zowel Nico-Jan Hoogma (directeur topvoetbal) als Eric Gudde (directeur betaald voetbal) sprak inmiddels met een Zwolse delegatie. Toch is er nog altijd geen witte rook.

PEC is bereid mee te werken aan een vertrek, maar verwacht wel een tegemoetkoming. De voetbalbond zal een afkoopsom moeten betalen. De Zwollenaren zien Lodeweges het liefste het seizoen in Overijssel afmaken. De eerste oefeninterlands zou hij dan uitgeleend worden aan de voetbalbond. Toch houden ze er in Zwolle ook serieus rekening mee dat de zestigjarige trainer nog voor 23 maart, als Oranje aantreedt tegen Engeland, definitief de overstap maakt naar Zeist.

De verwachting is dat het één en ander in een stroomversnelling komt na 1 maart, als Hoogma officieel begint aan zijn klus bij de KNVB.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.