Kluivert noemt twee spitsen die hij in zijn Barça-voetsporen wil zien treden

Reacties

Patrick Kluivert heeft zijn ex-club Barcelona van advies voorzien voor de aankomende transferperiode. In Camp Nou staat een stand-in voor Robert Lewandowski hoog op de verlanglijst, en Kluivert opperde zowel een dure als een transfervrije optie.

Kluivert noemt twee spitsen die hij in zijn Barça-voetsporen wil zien treden
© Pro Shots

Kluivert, die tussen 1998 en 2004 goed was voor 122 doelpunten in dienst van de club, zou Gonçalo Ramos graag zien komen. 'Je hebt na Lewandowski nog een spits nodig. Ik ben fan van Ramos, hij heeft het heel goed gedaan bij het Portugese team en bij Benfica. Hij zou heel interessant zijn als hij kwam', aldus Kluivert. De club zoekt een spits nadat Memphis Depay in januari vertrok naar Atlético Madrid.

Omdat ook de Amsterdammer niet ontgaan is dat de financiële situatie van de Blaugrana penibel is, oppert hij ook een transfervrije suggestie: Roberto Firmino van Liverpool. De Braziliaan heeft al wereldkundig gemaakt dat hij Anfield na dit seizoen de rug toekeert als zijn contract afloopt. Dat is een voordeel ten opzichte van Ramos, voor wie tientallen miljoenen betaald zou moeten worden.

Bekijk hier al onze video's
Meer Barcelona
Meer over Barcelona
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.