Kluivert: de potentiële reddende engel van Valencia

ADVERTORIAL – Doordat FC Barcelona zich enkele weken geleden al tot kampioen van Spanje kroonde is de spanning er aan de bovenkant van La Liga wel af, maar dat geldt niet voor de strijd onderin. Met Espanyol en Elche zijn er al twee ploegen zeker van degradatie, maar één van liefst zes andere ploegen wacht hetzelfde lot. Blik vooruit en speel mee bij JACKS.NL! In deze preview speciaal aandacht voor Justin Kluivert, die Valencia via Real Betis op het hoogste niveau moet houden.

Kluivert: de potentiële reddende engel van Valencia
© Pro Shots
Real Betis Sevilla
Real Betis Sevilla
1 - 1
Valencia
Valencia

Voor Espanyol en Elche is het doek dus al gevallen in Spanje maar dat geldt nog niet voor Real Valladolid. Zij staan met 39 punten op de achttiende plaats in Spanje, maar kunnen in theorie nog vijf clubs inhalen wanneer er wordt gewonnen van directe concurrent Getafe, dat op 41 punten staat. Celta de Vigo, UD Almería, Valencia en Cádiz CF zijn de overige vier clubs die nog altijd geen definitief afscheid hebben genomen van de degradatiestreep.

Valencia is dus één van de Spaanse clubs waar de klok momenteel twee voor twaalf aangeeft. De club uit de sinaasappelstad weet als geen ander dat er een reële kans bestaat dat het volgend seizoen voor het eerst sinds 1986 niet meer in La Liga actief is. Dat zou iets zijn wat ze bij Valencia aan het begin van het seizoen niet voor mogelijk hadden gehouden.

Laat Kluivert nu één van de belangrijkste spelers zijn waar Valencia dit seizoen over beschikt. De Nederlander wordt gehuurd van verliezend Europa League-finalist AS Roma en wist dit seizoen toch zes keer tot scoren te komen voor Los Che. Kluivert krijgt de laatste wedstrijden de voorkeur boven Edison Cavani in de spits. Trainer Rubén Baraja, de opvolger van de in januari vertrokken Gennaro Gattuso, kiest daarmee voor snel- en onberekenbaarheid.

JACKS.NL speelt in op de roep om Kluivert bij Valencia. De bookmaker geeft je 3.15 voor een doelpunt van Kluivert. Aangezien Valencia genoeg heeft aan een gelijkspel is de odd van 3.35 voor een doelpunt voor Kluivert in combinatie met een overwinning of gelijkspel van Valencia ook interessant. Geen vertrouwen in een goal van Kluivert maar wel in zijn dreiging? JACKS.NL heeft een odd van 1.81 voor één schot op goal van Kluivert.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen.

Bekijk hier al onze video's