Klap voor Becker: droomduel met PSG in gevaar

Reacties

Sheraldo Becker kende een droomstart in Spanje. Eerder deze maand scoorde hij bij zijn debuut voor Real Sociedad. Inmiddels zit de vleugelaanvaller echter in de lappenmand.

Klap voor Becker: droomduel met PSG in gevaar
© Pro Shots
PSG
PSG
2 - 0
Real Sociedad
Real Sociedad

De geplaagde Basken hebben te kampen met veel blessures. Aihen Muñoz, Kieran Tierney, Artis Elustondo, Mikel Merino, Robin Le Normand, Arsen Zakharyan en Urko González de Zarata waren al geveld. Inmiddels is daar - negen dagen voordat Sociedad het avontuur in de Champions League een vervolg geeft - een trio aan toegevoegd.

Álvaro Odriozola, die juist net terug was gekeerd van blessureleed, viel in het duel met Girona (0-0) al na twee minuten uit. De vleugelverdediger ligt weken uit de roulatie en mist het duel in de achtste finale met Paris Saint-Germain. Ook ploeggenoot Carlos Fernández lijkt dat treffen te missen.

Becker
Ongetwijfeld had Becker, toen hij in de afgelopen transferperiode zijn transfer naar La Liga voltooide, allang zijn blik op Parijs gericht. De buitenspeler begon ook voortvarend, maar in Girona ging het vlak na rust mis. De Surinamer heeft volgens zijn werkgever een hamstringblessure.

De spierproblemen van Becker zorgen voor een vraagteken achter zijn naam met oog op het treffen met de Parijzenaren. Zeker het heenduel over negen dagen lijkt niet haalbaar, waardoor de oud-Ajacied een flinke tegenvaller te verwerken zal krijgen.

Bekijk hier al onze video's
Meer UEFA Champions League
Meer over UEFA Champions League
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.