Klaassen oogt terneergeslagen door hopeloze situatie bij Everton

Reacties

Davy Klaassen hoeft voorlopig niet op veel kansen onder Sam Allardyce te rekenen. De Nederlander maakt tijdens trainingen weinig indruk op de Everton-manager: 'Hij oogt terneergeslagen.'

Klaassen oogt terneergeslagen door hopeloze situatie bij Everton

Klaassen speelde dit seizoen in totaal dertien wedstrijden voor Everton en kwam in de Premier League zelfs op 23 september voor het laatst in actie. Zo nu en dan speelt hij bij de reserves en het positieve is dat de 25-jarige zomeraankoop tenminste nog wel met de selectie meetraint.

Allardyce besprak de situatie van Klaassen vrijdag tijdens zijn persconferentie opnieuw: 'Als hij traint, dan oogt hij terneergeslagen. Zoals iedere speler dat zou hebben in zijn situatie. Zoals ik al eerder heb gezegd, hebben we deze winter flink in de selectie gesneden. Nu hebben we nog maar drie of vier spelers die niet betrokken zijn bij de wedstrijdvoorbereidingen. Wij hebben dat aantal terug kunnen brengen, maar hebben nog altijd spelers die erg gefrustreerd zijn.'

Klaassen is dus een van die spelers. Allardyce liet eerder al weten verrast te zijn dat de Nederlander niet voor een transfer was gegaan in de winterse transferperiode. De ex-Ajacied was op weg naar Napoli, maar die deal ketste af.

Everton staat met nog tien speelronden te gaan negende in de Premier League. The Toffees spelen zaterdagmiddag uit tegen Burnley, dat met drie punten meer zevende staat. Het duel tussen de subtoppers begint om 13.30 uur.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.