Klaassen denkt dat Ajax beter team heeft dan Feyenoord

Reacties

Davy Klaassen leeft vol vertrouwen toe naar de kraker tegen Feyenoord van zondag. Volgens de aanvoerder van de Amsterdammers heeft Ajax een beter team dan de koploper.

Klaassen denkt dat Ajax beter team heeft dan Feyenoord

'Ajax-Feyenoord is altijd speciaal, ongeacht de stand op de ranglijst. Je merkt wel dat de wedstrijd nu nóg groter wordt gemaakt', zegt Klaassen in gesprek met de NOS.

Klaassen denkt niet dat de Rotterdammers, die al vanaf de eerste speelronde de ranglijst aanvoeren en inmiddels zes punten meer hebben dan de aartsrivaal, favoriet zijn. 'Ik zie kansen. Ik denk dat wij een beter team hebben en dat zullen we moeten laten zien.'

Gezien de achterstand kan Ajax ook met niets minder dan een zege genoegen nemen. 'Als we winnen, komen we vrij dichtbij. Dan zijn het nog maar drie punten. Of het programma in het voordeel is van Feyenoord? Misschien wel. Maar we moeten zondag winnen en dan zien we wel verder.'

Klik op de afbeelding voor de graphic.
Klik op de afbeelding voor de graphic.

Klaassen is dit seizoen zeer belangrijk voor Ajax. Liefst negen keer verzorgde de aanvoerder de openingsgoal in een Eredivisie-wedstrijd en ook met twee andere doelpunten zette hij Ajax op voorsprong. Klaassen staat op twaalf competitiegoals, waarvan er slechts twee in de Amsterdam Arena werden gemaakt.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.