KKD-sensatie Dallinga krijgt fraaie beloning

Reacties

Thijs Dallinga mag dankzij zijn uitmuntende vorm bij Excelsior hopen op een invitatie voor Jong Oranje. De 21-jarige aanvaller zit in de voorselectie van Erwin van de Looi.

KKD-sensatie Dallinga krijgt fraaie beloning
© Pro Shots

Jon Oranje duelleert vrijdag 12 november met Jong Bulgarije en neemt het maandag 15 november op tegen Jong Gibraltar. Het betreffen wedstrijden in de EK-kwalificatie.

Net als Dallinga, die met elf goals de dans leidt in het topscorersklassement van de Keuken Kampioen Divisie, zit ook Sven Mijnans van Sparta Rotterdam voor het eerst in de voorlopige groep. Een prominente afwezige is de geblesseerde aanvoerder Sven Botman. Myron Boadu, die in de interland tegen Jong Wales op de bank begon omdat hij volgens Van de Looi niet genoeg bracht, zit er wel bij.

Over twee weken, op vrijdag 5 november, wordt de definitieve selectie bekendgemaakt. Uit de eerste drie kwalificatieduels peurde Jong Oranje zeven punten.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.