Kishna heeft geen trek in langer verblijf bij ADO: 'Ik zie het niet meer zitten'

Reacties

Ricardo Kishna is van plan de deur bij ADO Den Haag achter zich dicht te trekken. Dat gaf de 27-jarige aanvaller zondag aan na afloop van de verloren finale van de play-offs. Daardoor promoveerde niet ADO, maar Excelsior naar de Eredivisie.

Kishna heeft geen trek in langer verblijf bij ADO: 'Ik zie het niet meer zitten'
© Twitter ESPN
ADO Den Haag
ADO Den Haag
ns
4 - 4
Excelsior
Excelsior

Kishna loopt uit zijn contract in de residentiestad en vindt het mooi geweest. 'Ik ga verder kijken. Door wat er allemaal bij de club is gebeurd, zie ik het niet echt meer zitten. Ik had het liever op een andere manier achtergelaten. Dit is mijn club geweest sinds mijn jeugd. Daar heb ik mijn hele leven lang onwijs veel liefde voor gehad, dus het doet enorm pijn om hier zo af te sluiten', zei de oud-speler van Ajax, Lazio en Lille voor de camera van ESPN.

Toch hield Kishna de deur nog op een kier voor een langer verblijf bij ADO, waar hij tussen 2017 en 2019 ook al op huurbasis speelde. 'Iedereen mag bellen, ook ADO. Het is nog niet helemaal afgesloten, maar er moet een hoop veranderen als ik hier wil blijven. Dat ligt niet in de lijn der verwachting.'

Spelersprofiel

R. Kishna


Geboortedatum:
4 januari 1995
Leeftijd:
29
Geboorteplaats:
Den Haag
Nationaliteit
Nederland
Lengte:
1,87 m
Gewicht:
77 kg
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.