Kharchouch verruilt Excelsior voor Saoedi-Arabië en wordt ploeggenoot van Faik

Reacties

Excelsior ziet Reda Kharchouch na een jaar naar Saoedi-Arabië verkassen. De 27-jarige aanvaller gaat bij Al-Bukiryah samenspelen met Hicham Faik, die ook een verleden heeft in Kralingen.

Kharchouch verruilt Excelsior voor Saoedi-Arabië en wordt ploeggenoot van Faik
© Pro Shots

Excelsior haalde Kharchouch vorig seizoen naar Woudestein, waar trainer Marinus Dijkhuizen een vacature in de spits had. De Amsterdammer kwam uiteindelijk tot 29 wedstrijden, waarin hij twee doelpunten maakte en een assist gaf. Daar blijft het bij, want Kharchouch vervolgt zijn loopbaan in de Saudi Pro League.

'We hebben met elkaar het afgelopen seizoen geëvalueerd en daar hadden we ons allebei meer van voorgesteld', zegt technisch manager Niels van Duinen. 'Reda gaf bovendien aan de ambitie te hebben om een transfer te maken richting het Midden-Oosten. Wij gunnen hem die kans en wensen Reda veel succes bij zijn nieuwe uitdaging.'

Ploeggenoot van Faik
Kharchouch gaat spelen bij Al-Bukiryah, dat afgelopen seizoen promoveerde naar de hoogste divisie. Het is niet bekend welk bedrag die club heeft overgemaakt aan Excelsior. Kharchouch beschikte bij de Eredivisionist nog over een tweejarig contract. Al Bukiryah legde eerder deze maandag Faik al vast. De middenvelder speelde tussen 2016 en 2018 voor Excelsior. 

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.