Kersverse Brentford-aanwinst maakt eigen transfer klimaatneutraal

Reacties

De overgang van Ben Mee van Burnley naar Brentford zal niet veel stof hebben doen opwaaien. Een opvallende milieubijdrage van de 32-jarige verdediger maakte de overstap bijzonder.

Kersverse Brentford-aanwinst maakt eigen transfer klimaatneutraal
© Pro Shots

Mee tekende voor twee jaar bij Brentford. Hij is zeker gelukkig met zijn contract maar was minder gelukkig met de schade aan het milieu. De 32-jarige middenvelder rijdt normaal gesproken in een elektrische auto, maar koos voor een benzine-auto omdat hij geen oplaadpunten wist bij zijn nieuwe club.

Om de milieubelasting te compenseren betaalde Mee de uitstoot van zijn auto terug aan de instantie Carbon Neutral Britain. 'Ik ben me bewust van het feit dat transfers gepaard gaan met veel kilometers in vliegtuigen of auto's. Daarom heb ik gekeken hoe ik mijn uitstoot kon compenseren. Ik ben niet perfect, maar wil mijn bijdrage leveren om deze transfer klimaatneutraal te maken.'

Mee's bijdrage was meer dan alleen een compensatie voor het ritje naar Londen. Het was goed voor wat een gemiddelde Brit jaarlijks uitstoot.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.