Keeper Mihaylov dit jaar niet meer actief bij FC Twente

Nikolay Mihaylov komt dit jaar waarschijnlijk niet meer in actie voor FC Twente. Tijdens de training met het nationale team van Bulgarije heeft de doelman zijn knie verdraaid.

Keeper Mihaylov dit jaar niet meer actief bij FC Twente

Mihaylov zou woensdag met zijn land oefenen tegen Oekraïne, maar kan voortijdig terugkeren naar Nederland. Een aderlating voor Twente-trainer Steve McClaren, die nog zes wedstrijden heeft te gaan tot de winterstop. De Tukkers staan momenteel een punt achter koploper PSV van de Eredivisie.

Behalve zes competitiewedstrijden speelt Twente nog twee keer in de Europa League, tegen Hannover en Helsingborgs IF. In Groep L bezet de ploeg na vier wedstrijden de derde plaats, met drie punten.

Toch is er ook gematigd positief nieuws uit de Twentse ziekenboeg. Leroy Fey en Nacer Chadli zijn op de weg terug na hun blessureleed. Beiden mikken op een rentree in het duel van zondag, bij FC Utrecht.

Fer hervatte dinsdag de groepstraining nadat hij begin september een meniscusoperatie onderging. Chadli miste door een enkelblessure het Europa League-duel met Levante (0-0) en het treffen met Vitesse (0-0). Ook de Belg, die de interland bij Roemenië liet schieten, hoopt zondag weer van de partij te zijn. Foto: VI Images

Bekijk hier al onze video's