Keane maakt De Gea met de grond gelijk na doelpunt Bergwijn

Reacties

Roy Keane heeft naar aanleiding van het doelpunt van Steven Bergwijn tegen Manchester United ongenadig hard uitgehaald naar David de Gea. De Ierse oud-speler van de recordkampioen van Engeland vond dat de Spaanse doelman schuldig was aan de goal van de Oranje-international.

Keane maakt De Gea met de grond gelijk na doelpunt Bergwijn
© Pro Shots
Tottenham Hotspur
Tottenham Hotspur
1 - 1
Manchester United
Manchester United

'Ik ben echt in shock als ik die goal zie', zei Keane in de rust bij Sky Sports. 'Ik heb al die jaren veel voetbal gezien, maar om zo een doelpunt weg te geven. De stoom komt uit mijn oren als ik dit zie.' En vooral De Gea is dus een bron van ergernis. 'Ik word doodziek van deze keeper. Ik zou hem in de rust opzoeken, hier mag hij niet mee wegkomen. Ik zou die gast een paar klappen verkopen.'

'Dit is een gevestigde internationale doelman, ik ben flabbergasted', foeterde Keane als analyticus bij de Britse tv-zender. 'Ik ben helemaal klaar met De Gea, dat is de meest overschatte keeper die ik sinds lange tijd heb gezen', aldus de voormalig aanvoerder van Manchester United, die tot ongeloof van collega-analyticus Patrice Evra zei dat De Gea het schot van Bergwijn had moeten vangen.

Keane was ook over andere spelers van United niet te spreken. Zo kreeg ook verdediger Harry Maguire ervan langs, die Bergwijn net als De Gea niet kon afstoppen. 'Ik zou ze na de wedstrijd de bus niet eens inlaten, ik zou ze een taxi laten pakken naar Manchester', foeterde de Ierse oud-international. 'Ik walg hiervan, shocking. Maguire, De Gea, jullie moeten jezelf schamen.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.