Karelse vestigt hoop op komst 'groot talent' Verbeek

NAC Breda onderzoekt de mogelijkheden om Danny Verbeek op huurbasis weg te halen bij Standard Luik. Trainer John Karelse ziet de 21-jarige aanvaller als een welkome aanvulling van zijn smalle selectie.

Karelse vestigt hoop op komst 'groot talent' Verbeek

'Hij is een groot talent. Standard Luik heeft hem niet voor niets aangetrokken’, zegt Karelse over Verbeek, die deze zomer voor vier jaar tekende bij de Waalse topclub. Maar de aanvaller komt voorlopig niet voor in de plannen van trainer Ron Jans en mag daarom ook verhuurd worden.

Karelse zou Verbeek verwelkomen ook vanwege zijn krappe selectie. Dat is ook de reden waarom hij het vertrek van Jens Janse tegenhoudt. De 26-jarige verdediger staat naar eigen zeggen in de belangstelling van andere clubs en staat zelf open voor een transfer.

Janse, die twee jaar geleden overkwam van Willem II, is geen basisspeler meer in Breda. 'Maar', aldus Karelse, 'Jens viel wel in tegen Willem II zoals elke speler bij ons wel aan spelen toe zal komen. De selectie is niet breed en daarom mag niemand vertrekken.' Foto: VI Images

Bekijk hier al onze video's