Karanka vertrekt bij Middlesbrough na slechte reeks

Reacties

Aitor Karanka vertrekt met onmiddellijke ingang bij Middlesbrough. De Spanjaard was ruim drie jaar manager bij de Premier League-club, waarmee hij sinds 17 december niet meer won en op de negentiende plek staat.

Karanka vertrekt bij Middlesbrough na slechte reeks

Middlesbrough brengt naar buiten dat het vertrek in goed overleg plaatsvindt en bedankt Karanka voor zijn diensten. Onder leiding van de voormalig voetballer van onder meer Real Madrid promoveerde Boro afgelopen seizoen voor het eerst sinds zeven jaar naar het hoogste niveau.

Voor Karanka was het zijn eerste klus als hoofdtrainer nadat hij eerder Spanje Onder-16 onder zijn hoede had en assistent-trainer was bij Real Madrid. De voormalig verdediger koestert geen wrok na zijn vertrek. 'Deze club heeft voor altijd een speciaal plekje in mijn hart', zegt hij op de website van Middlesbrough.

Assistent-trainer Steve Agnew neemt, in ieder geval voorlopig, de leiding over bij Middlesbrough, waar de Nederlander Marten de Roon onder contract staat. Zondag ontvangt hij in Manchester United zijn eerste tegenstander als interim-trainer.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.