Kanté verkoos Chelsea boven PSG na goed gesprek

Reacties

N'Golo Kanté heeft bevestigd dat hij deze zomer de overstap naar Paris Saint-Germain kon maken. De onmisbare Fransman besloot echter bij Chelsea te blijven na een gesprek met de clubleiding.

Kanté verkoos Chelsea boven PSG na goed gesprek

Kanté toont wekelijks aan een zeer belangrijke schakel te zijn op het middenveld van Chelsea. Zijn prestaties bleven niet onopgemerkt en PSG hoopte de Fransman in te lijven. In gesprek met RMC blikt Kanté terug op de transferzomer.

'Er waren inderdaad wat contacten, maar na een gesprek met Chelsea had ik door dat ik op mijn plek ben bij de club. Het is goed voor me om in Londen te blijven. De club rekent op me en ik voel me goed. Het is dan ook niet meer dan logisch om door te gaan bij Chelsea.'

Kanté was drie jaar geleden nog een relatief onbekende voetballer, totdat hij een zeer belangrijke rol speelde in het kampioensjaar van Leicester City. Chelsea sloeg razendsnel toe en nam de balveroveraar in 2016 voor een slordige 35 miljoen euro over van The Foxes. Inmiddels mag Kanté zich ook wereldkampioen noemen, na de eindzege van Frankrijk in Rusland.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.