Kanté in de stijl van Obama, Podolski ontmoet Bolt

Reacties

Ook tijdens het EK in Frankrijk zijn alle belevenissen van de voetballers te volgen via de verschillende social media. VI maakte een selectie van de meest opvallende posts van de dag.

Kanté in de stijl van Obama, Podolski ontmoet Bolt

Kanté in de stijl van Obama
N'Golo Kanté is klaar voor een van de belangrijkste duels in zijn loopbaan: de halve finale met Duitsland. De middenvelder van Leicester City laat zich inspireren door het motto van Barack Obama.

Podolski ontmoet Bolt
Lukas Podolski liep Usain Bolt tegen het lijf. De meervoudig olympisch kampioen staat te boek als een groot voetballiefhebber en juicht vooral voor Manchester United.

'Geen reden om te treuren'
Voor Chris Gunter en Wales zit het EK erop na de 2-0 nederlaag tegen Portugal. Wat blijft zijn de herinneringen aan bijvoorbeeld de gepassioneerde fans.

Ledley waarschuwt concurrentie
De voetbalwereld is echter nog niet van Wales af, zo laat Joe Ledley weten. Na het EK is kwalificatie voor het wereldkampioenschap van 2018 het volgende grote doel.

Trotse Ronaldo
Hij evenaarde het EK-record van Michel Platini en kan zondag Portugal zijn eerste EK-titel schenken. Cristiano Ronaldo is weer helemaal het mannetje.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.