Kans op WK-deelname groeit voor ADO-verdediger Ebuehi

Reacties

Tyronne Ebuehi hoopt het aankomende WK in Rusland te mogen meemaken. De verdediger van ADO Den Haag is opgenomen in de Nigeriaanse voorselectie.

Kans op WK-deelname groeit voor ADO-verdediger Ebuehi

Bondscoach Gernot Rohr heeft een lijst van dertig mogelijke WK-gangers bekendgemaakt en Ebuehi staat dus op die lijst. De 22-jarige verdediger maakte op 14 november 2017 zijn debuut in het Nigeriaanse elftal en speelde tot dusver vier interlands. In maart deed hij nog mee in de oefenwedstrijden tegen Polen (0-1 zege) en Servië (0-2 nederlaag).

Naast Ebuehi zit ook voormalig ADO-verdediger Kenneth Omeruo, die inmiddels bij het Turkse Kasimpasa speelt, in de Nigeriaanse voorselectie. Ook is er plaats voor William Troost-Ekong (ex-FC Groningen en FC Dordrecht) en Ahmed Musa (ex-VVV). Nigeria speelt in de groepsfase van het WK tegen Kroatië (16 juni), IJsland (22 juni) en Argentinië (26 juni).

De Nigeriaanse voorselectie:

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.