Kanonskogel Memphis uitgeroepen tot Doelpunt van de Maand in La Liga

Reacties

Het doelpunt van Memphis Depay thuis tegen Granada is uitgeroepen tot Doelpunt van de Maand in La Liga. De Nederlander verschalkte doelman André Ferreira met een kanonskogel van grote afstand.

Kanonskogel Memphis uitgeroepen tot Doelpunt van de Maand in La Liga
© Pro Shots
Atlético Madrid
Atlético Madrid
3 - 1
Granada
Granada

Memphis moet de interlandperiode met het Nederlands elftal aan zich voorbij laten gaan wegens een spierblessure. Dat was een bittere pil voor de aanvaller, aangezien hij in goede vorm stak afgelopen maand. Memphis speelde met Atlético Madrid drie competitiewedstrijden in augustus en daarin was hij tweemaal trefzeker.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Tegen Granada kwam Memphis met een uur op de klok binnen de lijnen. Nog geen tien minuten later liet hij het net bollen met een hard schot van afstand. Hij ontving de bal van Carrasco, legde aan en schoot vanaf een meter of 25 kiezelhard raak in de verre bovenhoek. Dat doelpunt is nu verkozen tot fraaiste treffer van de maand.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.