Kane zweert Spurs trouw en maakt einde aan transfergeruchten

Reacties

Harry Kane leek te gaan vertrekken bij Tottenham Hotspur, maar heeft nu zelf een dikke streep door alle geruchten gezet. De spits laat via een statement weten dat hij deze zomer hoe dan ook níét gaat verkassen.

Kane zweert Spurs trouw en maakt einde aan transfergeruchten
© Pro Shots

'Het was ongelooflijk om te zien wat voor ontvangst ik zondag kreeg van de Spurs-fans, en wat voor steunbetuigingen ik de afgelopen paar weken heb gehad', zo schrijft Kane op Twitter. 'Ik blijf deze zomer bij Tottenham en ik zal voor de volle honderd procent gefocust zijn op het helpen van het team, om zo succesvol te zijn', zo sluit de aanvoerder van Spurs én Engeland af.

De laatste weken gonsde het van de geruchten rondom Kane, die na jaren bij 'zijn' club een stap hogerop leek te gaan maken. Zo werd vooral het Manchester City van manager Pep Guardiola genoemd. Die club moet nu doorschakelen, naar verluidt is Cristiano Ronaldo nu het belangrijkste doelwit voor de regerend landskampioen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Spurs houdt captain aan boord: 'Kane stelt z'n transfer uit'
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.