Kaká weer Rossonero: 'Geweldig om hier terug te zijn'

AC Milan en Kaká hebben elkaar weer in de armen gesloten. De Braziliaan is dolblij weer terug te zijn bij de club die hij in 2009 voor Real Madrid verliet. Vier jaar later bewandelt de 87-voudig international de omgekeerde weg.

Kaká weer Rossonero: 'Geweldig om hier terug te zijn'

'Milan is mijn club. Toen ik Milan verliet was ik erg verdrietig. Het is daarom geweldig om hier weer terug te zijn', aldus Kaká op de clubsite. De spelmaker kan niet wachten op zijn rentree in San Siro: 'De afgelopen dagen heb ik al gedroomd over het gezang van de Milan-supporters.'

Kaká kijkt uit naar de samenwerking met spits Mario Balotelli. 'Hij is een geweldige speler en ik wil samen met hem succesvol zijn. Hopelijk kan ik met hem net zo samenwerken als met Filippo Inzaghi.' Het afgelopen seizoen verpieterde Kaká bij Real Madrid. Met het WK van volgend jaar in zijn achterhoofd besloot de international zijn heil elders te zoeken.

Real Madrid gunde hem een transfervrije uittocht. 'Omdat het WK voor de deur staat, wordt dit een erg belangrijk jaar voor me', weet Kaká. De spelmaker kan op zondag 15 september zijn rentree maken in het rood-zwart, als Milan op bezoek gaat bij Torino.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen