'Kagawa moet landgenoot Honda opvolgen bij VVV'

VVV-Venlo hoopt Shinji Kagawa komende transferperiode aan de selectie toe te voegen. De twintigjarige spelmaker moet bij de club uit Venlo zijn landgenoot Keisuke Honda opvolgen.

'Kagawa moet landgenoot Honda opvolgen bij VVV'

Kagawa zou volgens Nikkan Sports komende winter gekocht worden door VVV, zodat hij nog een half jaar kan samenspelen met Honda. De algemene verwachting in Venlo is dat Honda de club na het WK van 2010 zal verlaten, waardoor men een zoektocht is begonnen naar een opvolger.

Kagawa staat onder contract bij Cerezo Osaka en ondanks zijn jonge leeftijd kwam de spelmaker al tien keer uit voor de nationale ploeg van Japan, waarin hij twee keer wist te scoren. In het afgelopen seizoen was Kagawa goed voor liefst 27 competitiedoelpunten in 44 wedstrijden.

Overigens is VVV niet de enige club die belangstelling heeft voor de aanvallende middenvelder. Zo schijnen ook Borussia Dortmund, Hamburger SV en Schalke 04 geïnteresseerd te zijn in Kagawa, die in mei nog in verband werd gebracht met een transfer naar Barcelona of Real Madrid.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen