Kaartverkoop Klassieker begint op 6/2, Maradona haalt uit naar FIFA

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Kaartverkoop Klassieker begint op 6/2, Maradona haalt uit naar FIFA

• Over een kleine vier weken staan Feyenoord en Ajax tegenover elkaar in de halve finale van het toernooi om de KNVB-beker. De Rotterdamse club kondigt aan dat de kaartverkoop voor De Klassieker op woensdag 6 februari begint. 6/2 dus, een getallencombinatie die ons bekend in de oren klinkt.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Diego Maradona heeft weer uitgehaald naar de FIFA. De Argentijn dreigt alles te onthullen wat hij allemaal weet van de nieuwe FIFA. 'Ik heb Gianni Infantino verteld dat hij niet de aanvoerder is van het team van legendes, omdat er niets is veranderd sinds de tijd van Sepp Blatter', zei Maradona tegen het Argentijnse persbureau EFE.

Begin januari stond Maradona in Zürich op het veld met onder anderen FIFA-president Infantino bij een wedstrijdje met voormalige grootheden. De Argentijn heeft daar gemengde gevoelens aan overgehouden. 'Spelers als Marco van Basten en Ruud Gullit, ze zetten ons in een kamer als puppy's. Een totaal gebrek aan respect. Ik ga beginnen te vertellen wat ik weet over de nieuwe FIFA.'

Steven Bergwijn en Timothy Fosu-Mensah hebben de harten van Manchester United-fans even laten overslaan. De twee voerden op Instagram een gezellig gesprek, maar in Engeland werd met het onderhoud de hoop op een transfer van Bergwijn naar Old Trafford nieuw leven ingeblazen. De PSV'er wordt in verband gebracht met ManUtd, die club waar Fosu-Mensah onder contract staat. Maar helaas, het ging niet over een eventuele transfer van Bergwijn.

• De groeiende populariteit van het vrouwenvoetbal is woensdag onderstreept in Bilbao. San Mamés vulde zich met 48.121 mensen, die naar het stadion waren getrokken om de vrouwen van Athletic de Bilbao te zien strijden met die van Atlético Madrid (0-2). Daarmee werd niet alleen een Spaans record gebroken, ook troefden de Baskische dames hun mannelijke collega's af. De mannen van Athletic de Bilbao kregen namelijk nooit meer dan 46.884 mensen naar San Mamés.

• Leicester City-voorzitter Vichai Srivaddhanaprabha overleed drie maanden geleden, maar fans van Liverpool zijn dat niet vergeten. Voor het Premier League-duel met Leicester City werd op Anfield een spandoek ontrold om de meegereisde fans van The Foxes een hart onder de riem te steken.

Ajax had woensdagmiddag een bijzonder bezoek op het programma staan. De Eredivisionist trok naar het Amsterdamse UMC, waar de zieke kinderen in Kinderstad oog in oog stonden met hun helden.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.