Kaartjes voor Nederland-Letland in rap tempo uitverkocht

Reacties

Kaartjes voor de WK-kwalificatiewedstrijd tussen Nederland en Letland zijn uitverkocht. Het Nederlands elftal wordt op zaterdag 27 maart gesteund door vijfduizend fans tijdens een nieuw Fieldlab-experiment. De tickets gingen in rap tempo over de toonbank.

Kaartjes voor Nederland-Letland in rap tempo uitverkocht
© Pro Shots
Nederland
Nederland
2 - 0
Letland
Letland

De KNVB maakte dinsdag bekend dat er maximaal vijfduizend toeschouwers aanwezig mogen zijn in de Johan Cruijff Arena na de eerdere geslaagde experimenten bij NEC en Almere City FC. Ook bij Nederland-Letland wordt gebruik gemaakt van een aantal 'bubbels', oftewel groepen mensen die afzonderlijk van elkaar verschillende scenario's testen. De ene groep moet een mondkapje op en de andere niet en de ene groep moet zich aan de anderhalvemeterregel houden en de andere niet.

Waar de wedstrijden van NEC en Almere, waar maximaal 1500 mensen bij aanwezig mochten zijn, niet uitverkocht raakten, is dat bij Oranje wel het geval. De verkoop van kaartjes ging woensdag om 9.00 uur open voor Oranje Clubcardhouders. Bezoekers van de wedstrijd moeten wel rekening houden met de avondklok. Nederland-Letland begint om 18.00 uur en bezoekers moeten gewoon voor 21.00 uur thuis zijn.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Nederland
Meer over Nederland
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.