Juventus zorgt met komst Demiral voor vraagtekens rondom De Ligt

Reacties

Juventus heeft Merih Demiral vastgelegd. De 21-jarige centrale verdediger komt voor achttien miljoen euro over van Sassuolo, dat de Turk het afgelopen half jaar huurde van Alanyaspor en vervolgens de optie tot koop lichtte.

Juventus zorgt met komst Demiral voor vraagtekens rondom De Ligt

In de veertien Serie A-duels die Demiral voor Sassuolo speelde, maakte hij een dusdanig goede indruk dat hij Juventus overtuigde om hem te kopen. Ook Atlético Madrid zou interesse hebben gehad in de verdediger, maar de kampioen van Italië sloeg toe.

Demiral, die kort geleden nog een contract voor vier jaar tekende bij Sassuolo, ligt nu tot medio 2024 vast bij De Oude Dame. Hij is niet de enige centrumverdediger die Juventus deze zomer hoopt aan te trekken. De Italianen zitten al maanden achter Ajacied Matthijs de Ligt aan.

De zesvoudig international van Turkije kwam uit de jeugdopleiding van Fenerbahçe en stapte in 2016 over naar het Portugese Alcanenense. Een jaar later verhuisde hij naar Sporting Portugal, dat Demiral begin 2019 na een verhuurperiode van de hand deed aan Alanyaspor. De Turkse club verhuurde hem direct voor een half jaar aan Sassuolo.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Juventus
Meer over Juventus
Meer Sassuolo
Meer over Sassuolo
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.