Juventus wil PSV-talent Piroe

Reacties

Joël Piroe kan zijn loopbaan vervolgen bij Juventus. De kampioen van Italië is bereid ver te gaan voor de negentienjarige spits van PSV.

Juventus wil PSV-talent Piroe

Het is niet de eerste keer dat er voor Piroe interesse is vanuit het buitenland. Twee jaar geleden was dat ook al het geval. Destijds koos de jeugdinternational ervoor zijn eerste profcontract te tekenen bij PSV, waar hij nog voor een jaar vastligt. Piroe sprak destijds de ambitie uit dat hij binnen twee jaar zijn debuut in de hoofdmacht van de Eindhovenaren wilde maken.

Dat is er nog niet van gekomen. De voormalig speler van NEC en Feyenoord kwam wel zeventien keer uit voor Jong PSV (twee goals). Aangezien er in de A-selectie van PSV met Luuk de Jong en Maxi Romero al twee geduchte concurrenten rondlopen, is de kans op een doorbraak op korte termijn niet groot. Bij de beloften van trainer Dennis Haar is Piroe dit seizoen wel de beoogde eerste spits.

Bij PSV Onder-19, de ploeg die afgelopen seizoen getraind werd door Mark van Bommel, heeft Piroe wel een indrukwekkend gemiddelde. In 47 wedstrijden was hij daar goed voor 36 treffers. Voor Oranje Onder-19 staat hij op zeven doelpunten in negen interlands.

'PSV heeft deze zomer heel belangrijke dingen gedaan'
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.