Juventus pikt nieuwe centrumverdediger op bij Lille

Reacties

Tiago Djaló mag zich officieel speler van Juventus noemen. De 23-jarige Portugees is door De Oude Dame overgenomen van Lille, waarbij Internazionale volgens verschillende Italiaanse media is afgetroefd.

Juventus pikt nieuwe centrumverdediger op bij Lille
© Pro Shots

Juventus betaalt een transfersom van slechts 3,6 miljoen euro voor de aanwinst. Het bedrag kan nog met maximaal 3,1 miljoen euro oplopen door bonusafspraken. De transfersom is relatief laag vanwege het feit dat Djaló een aflopend contract had bij Lille.

De verdediger speelde in de jeugdopleiding van Sporting Portugal en stond in 2019 al een halfjaar onder contract bij AC Milan. Lille nam hem vervolgens voor vier miljoen euro over van De Rossoneri. In Frankrijk ontwikkelde Djaló zich in de vorige twee seizoenen uitstekend. De 1 meter 90 lange mandekker werd tot twee keer toe opgeroepen voor de nationale ploeg van Portugal, maar wacht nog op zijn interlanddebuut. Dit seizoen kwam hij nog niet in actie vanwege een knieblessure, waarvoor hij in maart 2023 een operatie onderging.

Inter had volgens bronnen ook bijna een persoonlijk akkoord met Djaló bereikt, maar De Nerazzurri zouden hem alleen transfervrij willen halen komende zomer. Juventus is zijn rivaal dus voor. Djalo heeft in Turijn een contract tot medio 2026 getekend.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Juventus
Meer over Juventus
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.