'Juventus is klaar met Pogba: definitieve breuk aanstaande'

Reacties

Het lijkt er niet op dat Juventus een eventuele dopingstraf voor Paul Pogba gaat afwachten. De Franse middenvelder komt sinds september al niet meer in actie, omdat hij voorlopig geschorst is na een positieve dopingtest.

'Juventus is klaar met Pogba: definitieve breuk aanstaande'
© Pro Shots

Pogba liep aan het begin van het seizoen tegen de lamp na het gebruik van DHEA, een middel dat testosteronproductie bevordert. Hij testte positief na de wedstrijd tegen Udinese op 20 augustus, daarna kwam hij nog eenmaal in actie voor Juventus. Dat kan weleens zijn laatste wedstrijd voor Juventus zijn geweest.

Italiaanse media schrijven dat Pogba een 'gesloten verhaal' is voor Juventus en dat de club binnen afzienbare tijd aankondigt dat het contract van de middenvelder is ontbonden. Zijn salaris werd eerder al bevroren door Juventus. Pogba wacht nog steeds op een uitspraak in zijn dopingzaak, hem hangt een straf van vier jaar boven het hoofd.

Pogba is bezig aan zijn tweede periode bij Juventus, eerder verliet hij de club in 2016 voor 105 miljoen euro. Zes jaar later keerde hij op transfervrije basis terug van Manchester United, maar door enkele blessures kwam de Fransman niet bijzonder veel aan spelen toe.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.