Juventus boekt eenvoudige zege, Klaassen ziet Inter winnen

Juventus heeft zondag een zege geboekt op bezoek bij Empoli. De Oude Dame besliste de wedstrijd pas laat. Davy Klaassen bleef negentig minuten op de bank en zag Internazionale winnen van Fiorentina.

Empoli
Empoli
0 - 2
Juventus
Juventus

Juve speelde vorige week gelijk tegen Bologna en overtuigde op bezoek bij Empoli ook nauwelijks. Wel werd er gewonnen, dankzij een doelpunt van Danilo halverwege de eerste helft. Dusan Vlahovic liet het daarna na om de marge te verdubbelen. De spits miste een strafschop. Ondanks de misser van de Serviër trok Juve de zege in de tweede helft over de streep. Federico Chiesa zorgde voor de beslissing door in de 82ste minuut de 0-2 te maken.

Internazionale
4 - 0
Fiorentina
Fiorentina

Davy Klaassen debuteerde in de wedstrijdselectie van Internazionale, maar bleef tegen Fiorentina negentig minuten op de bank. De van Ajax overgekomen middenvelder zag zijn nieuwe ploeg met ruime cijfers winnen. Landgenoten Denzel Dumfries en Stefan de Vrij begonnen wel. Met hen op het veld kende Inter een makkelijke avond. Marcus Thuram opende de score en gaf na rust de assist op de 2-0 van Lautaro Martínez. De Argentijn bepaalde de eindstand later op 4-0. Tussendoor benutte Hakan Çalhanoglu een strafschop.

Torino
Torino
1 - 0
Genoa
Genoa

Perr Schuurs boekte met Torino de eerste overwinning van het seizoen. De Nederlander deed de hele wedstrijd mee en trof het Genoa van Kevin Strootman. Strootman pakte in de eerste helft een gele kaart en werd na een klein uur gewisseld. In de extra tijd ging het vervolgens mis voor Genoa en kon Schuurs juichen. Nemanja Radonjic besliste de wedstrijd door de enige goal te maken.