Juventus bereikt akkoord met Santos over supertalent Kaio Jorge

Reacties

Juventus en Santos hebben een akkoord bereikt over een transfer van Kaio Jorge. De Italiaanse recordkampioen betaalt naar verluidt drie miljoen euro voor de negentienjarige Braziliaan.

Juventus bereikt akkoord met Santos over supertalent Kaio Jorge
© Pro Shots

Kaio Jorge staat te boek als een van de grootste beloftes uit de jeugdopleiding van de club. Omdat het contract van de talentvolle aanvaller aan het einde van dit kalenderjaar afloopt, hoeft Juventus niet de hoofdprijs te betalen. Anderhalf jaar geleden verkocht Santos de achttienjarige Rodrygo nog voor 45 miljoen aan Real Madrid.

Bekijk hier de hoogtepunten van Kaio Jorge in dienst van Santos

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Voorzitter Andres Rueda neemt op de clubsite alvast afscheid van de nieuwste Santos-parel. 'Juventus voldeed aan de voorwaarden die we hadden gesteld. Veel succes voor Kaio Jorge, we hopen dat er mooie dingen op zijn pad komen.'

Eerder op de dag kwam naar buiten dat Juventus het contract van Giorgio Chiellini heeft opengebroken. De aanvoerder blijft twee jaar langer in Turijn.

Op VI PRO lees je meer over Kaio Jorge, een complete nummer negen die in de voetsporen kan treden van Pelé en Neymar.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.