Juve lacht nog om Pogba-transfer, Kostic wisselt rugnummer

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Juve lacht nog om Pogba-transfer, Kostic wisselt rugnummer

'Bij Juventus lachen ze nog steeds om de transfer van Pogba.'
Andrea Pirlo weet dat ze bij zijn oude club Juventus al opkeken dat Manchester United Paul Pogba gratis naar Juventus had laten vertrekken. De Oude Dame is vier jaar later niet minder geamuseerd dat de Engelsen 105 miljoen euro betaald hebben voor de Franse middenvelder (The Telegraph)

• De transfer van Filip Kostic van VfB Stuttgart naar Hamburger SV had al wat voeten in de aarde, maar de Serviër en de strijd om een rugnummer was een hoofdstuk apart. Zijn lievelingsnummer 11 bleek tot zijn grote verdriet al vergeven. De voormalig aanvaller van FC Groningen koos voor het nummer 33 – 'Die is vrij en oké' – om na het vertrek van Zoltan Zieber naar 1. FC Kaiserslautern direct toe te slaan. Kostic begint het nieuwe Bundesliga-seizoen met het rugnummer 17, weer een stapje dichter bij de gewenste 11.

• PSV-talent Dante Rigo traint mee met de hoofdmacht en doet dit:

'Van der Vaart heeft het nooit moeten hebben van zijn snelheid. Het gaat bij hem om overzicht, techniek en inzicht. En hij is er met de jaren natuurlijk niet sneller op geworden. Maar als alles goed loopt, kan hij heel goed de Andrea Pirlo van FC Midtjylland worden.'
Ektrabladet-columnist en oud-international Stig Tøfting ziet een bijzondere toekomst voor Rafael van der Vaart in Denemarken.

Jürgen Klopp staat bekend om zijn hartstochtelijk meeleven met de wedstrijd. Tijdens de wedstrijd van Liverpool tegen Arsenal (3-4 zege) liet de Duitser zich weer gelden als een warmbloedige manager bij het vieren van de treffer van Adam Lallana, al had hij er na afloop wel spijt van. En opnieuw moest zijn bril eraan geloven. Afgelopen seizoen moest hij al naar de opticien nadat Christian Benteke de bril van het hoofd van Klopp had geslagen. Toch maar een keertje aan de contactlenzen?

• Waar Liverpool kon juichen in het Emirates Stadium, was het voor Arsenal zondag een dag om snel te vergeten. En dat gold helemaal voor Petr Cech. De Tsjechische doelman incasseerde niet alleen vier treffers, maar maakte ook na afloop brokken. In de parkeergarage zag hij een paaltje over het hoofd.

'Peter kon na een 1-0 overwinning flink balen, omdat er niet attractief genoeg was gevoetbald. Ik had daar minder moeite mee. In mijn ogen word je geen kampioen door goed te voetballen, maar op de juiste momenten de punten te pakken.'
• Technisch directeur Jordi Cruijff discussieerde bij Maccabi Tel Aviv met huidig Ajax-trainer Peter Bosz over waar het in het voetbal om draait. (De Telegraaf)

'Ik ga daar niet over liegen. Hij mocht mij niet en ik hem niet.'
Maarten Stekelenburg kijkt met weinig genoegen terug op de samenwerking met trainer Felix Magath bij Fulham. (AD)

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.