Juve-icoon Marchisio verrast met tweejarig contract in Rusland

Reacties

Claudio Marchisio vervolgt zijn loopbaan in Rusland. De middenvelder heeft maandag een tweejarig contract getekend bij Zenit Sint-Petersburg.

Juve-icoon Marchisio verrast met tweejarig contract in Rusland

Zenit kon de 32-jarige Marchisio zonder het betalen van een transfersom binnenhalen, omdat zijn contract bij Juventus vorige maand in onderling overleg werd ontbonden. Marchisio wilde meer aan spelen toekomen en Juve gunde het kind van de club een transfervrij vertrek.

Marchisio doorliep de jeugdopleiding van Juve en maakte in augustus 2006 zijn debuut in de hoofdmacht. In het seizoen 2007/08 werd de middenvelder verhuurd aan Empoli. Eenmaal terug in Turijn groeide Marchisio uit tot vaste waarde, maar de laatste jaren kwam hij minder vaak in actie. Uiteindelijk stopte de teller op 389 officiële wedstrijden voor De Oude Dame.

Na zijn vertrek uit Turijn leek het er even op dat Marchisio naar AS Monaco zou gaan. De keuze is echter gevallen op Zenit, dat na zes speelronden bovenaan staat in de Russische Premier Liga. 

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.