Jonker begint met één wijziging aan duel met Spanje

Reacties

Andries Jonker heeft zijn opstelling bekendgemaakt voor het duel tussen Nederland en Spanje in de kwartfinale van het WK. De bondscoach van de Oranje Leeuwinnen heeft gekozen voor Damaris Egurrola als vervanger van de geschorste Daniëlle van de Donk.

Jonker begint met één wijziging aan duel met Spanje
© Pro Shots
Spanje
Spanje
nv
2 - 1
Nederland
Nederland

Nederland plaatste zich door een 2-0 zege op Zuid-Afrika voor de kwartfinale van het WK. In dat duel liep Van de Donk echter tegen een schorsing aan door te veel gele kaarten. Daardoor moest Jonker de afgelopen dagen goed nadenken over een geschikte vervanger van de middenveldster en daarbij is hij uitgekomen bij Egurrola.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Verder heeft Jonker zich vastgehouden aan de bekende namen. Lieke Martens en Lineth Beerensteyn zijn opnieuw de twee meest vooruitgeschoven speelsters en moeten tegen Spanje voor de dreiging voorin zorgen.

Opstelling Nederland: Van Domselaar; Van der Gragt, Spitse, Janssen; Pelova, Roord, Groenen, Egurrola, Brugts; Beerensteyn, Martens.

Volg het duel in dit artikel live:

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.