Jong Oranje opgeschrikt door vreemde veldbetreder: hond sprint voorbij

Reacties

Jong Oranje werd tijdens het derde en cruciale groepsduel op het EK in Georgië opgeschrikt door wel een heel bijzonder fenomeen. De Nederlandse beloften zagen voor aanvang van de krachtsmeting met het gastland wel een hele aparte veldbestormer het veld betreden namelijk.

Jong Oranje opgeschrikt door vreemde veldbetreder: hond sprint voorbij
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!
Nederland O21
Nederland O21
1 - 1
Georgië O21
Georgië O21

Een hond betreedde aan het begin van de eerste helft plots het speelveld. Het beestje rende de Georgische grasmat over, terwijl de stewards hem met man en macht probeerden te beteugelen. De spelers van beide landen keken er wat beduusd naar.

Even later werd de hond door twee beveiligers rustig het veld afgedragen en kon de wedstrijd verder gaan. Overigens werd Jong Oranje voor rust toch nog één keer gebeten. Zuriko Davitashvili soleerde vlak voor de thee door de defensie en zorgde voor een enorme optater: 1-0. Kenneth Taylor reageerde met de gelijkmaker.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.